Stage INFO juni/juli Ski Pro

Beste Skiërs,
Afgelopen week hebben we de trainingsweken online gezet en zijn dus beschikbaar voor inschrijven, de juni stage komt voor dit seizoen te vervallen bij gebrek aan inschrijvingen.

Dan even speciale aandacht voor de eerstvolgende trainingsweek, nl. de zomerweek! Tijdens deze week zal er niet worden geskied maar worden er wél allerlei leuke en sportieve activiteiten georganiseerd die in het teken staan om fysiek sterker te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelen, mountainbiken, balansoefeningen en nog veel meer! Inschrijven voor deze trainingsweek kan nog tot 21 juni aanstaande. De locatie voor deze trainingsweek is Eben im Pongau.


De kinderen die zich voor deze week hebben in geschreven:

- Teun van der Meulen
- Storm van Ouwerkerk-Kaart
- Jessy Bosch
- Floris Bik
- Ezri Kuller


Zoals ook in het handboek vermeld staat, dient de inschrijving voor de 2e en 3e kerstweek en de 3 krokusweken nog vóór de zomervakantie te worden gedaan. Dit geldt in ieder geval voor de kinderen die deze periode(s) intern willen verblijven. Uiteraard vernemen we het (voor onze planning) ook al graag voor de externe kinderen, maar dit mag ook nog tot 8 weken voor aanvang. We hopen hierbij op jullie begrip!


Mochten er vragen zijn over de inschrijvingen, dan horen we het uiteraard graag.


Vriendelijke groeten,
Ski-Pro
 

1 juni 2019

Nieuws

Training

Wedstrijd