Aanvulling start seizoen (Ouder&Kind wedstrijd, Peer enz.)

Beste leden & ouders,

In navolging van de mail van 26 augustus informeren wij jullie over het volgende.

Helaas is er te weinig animo voor de ouder/kind wedstrijd met na afloop een BBQ. Dat betekent dat er komend weekend een “normaal” trainingsweekend plaatsvindt in Spaarnwoude. Op beide dagen zal de training beginnen om 08:30 uur.

Hierbij nog aanvullende informatie voor het trainingsweekend Peer. Wij hopen met deze info. dat er nog meer aanmeldingen volgen, inschrijftermijn is verzet naar woensdag 5 september. Op dit moment zijn er al 10 aanmeldingen (zie onder). Mocht het niet lukken om aan te melden stuur dan even een mail naar info@ski-pro.nl.

De vertrekdatum weekend Peer is vrijdag 14 september. Voor de meeste kinderen betekent dit 1 dag verlof voor school. Ondersteuning voor schoolverlof is te verkrijgen bij Guy van der Meulen (Guy.van.der.meulen@me.com), zie ook het handboek van Ski-Pro. Tijdstip van vertrek zal vroeg in de ochtend zijn. Exact tijdstip volgt nog, maar waarschijnlijk 0630 uur. Op vrijdag zal er 1 training plaatsvinden op de skipiste in Peer van 4 uur (met kleine pauzes) en in de namiddag tijd voor Sport/spel en conditie. Op zaterdag zijn er 2 trainingen gepland met een tijdsduur van 2 uur en ook nu is er weer ruimte voor sport/spel en conditie in de namiddag. Op zondagochtend volgt er nog een training van 2 uur op de piste. Als laatste activiteit zal er nog ruimte zijn voor een gezamenlijke activiteit na het skiën waarin o.a. het weekend gezamenlijk wordt geëvalueerd. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur is Ski-Pro weer terug in Badhoevedorp.

De volgende skiërs hebben zich tot nu toe aangemeld voor Peer:
 

1 Mike Kruithof
2 Douwe Koelemeijer
3 Floris Bik
4 Jessy Bosch
5 Ezri Küller
6 Lara Martens
7 Teun v/d Meulen
8 Storm Ouwerkerk-Kaart
9 Esmee Scheltema
10 Ilse Lek

We hopen iedereen voldoende te hebben geïnformeerd! Mochten er vragen zijn dan horen we het graag!

Vriendelijke groeten,
Ski-Pro
 

4 september 2018

Nieuws

Training

Wedstrijd