Ski-Pro seizoensinformatie 2018-2019

Beste Skiërs,

Afgelopen weken hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de jaarplanning en het handboek voor het nieuwe seizoen. Tevens zijn we momenteel druk bezig om de website weer gereed te hebben voor dit seizoen zodat iedereen weer kan inschrijven voor het komende jaar. We hadden allemaal gehoopt het e.e.a. wat eerder klaar te hebben gehad, uiteraard onze welgemeende excuses dat het allemaal wat op zich heeft laten wachten.

Hierbij een kort overzichtje met de mogelijkheden:

Ski-Pro Skiracers team:
Deze skiërs zijn gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en volgen de (ski- en conditie-) trainingen op SnowPlanet. Ook doen de skiërs (eventueel) mee aan wedstrijden op de Nederlandse sneeuwbanen.

Ski-Pro Sneeuwracers team:
De sneeuwracer heeft er voor gekozen om -naast de trainingen in Nederland- ook in de sneeuw te gaan trainen en zijn of haar keuze om wedstrijdskiër te worden staat vast. Daarmee worden de trainingen intensiever en wordt de racer aangespoord om ook de conditietrainingen op zaterdag te gaan volgen. Bij dit lidmaatschap is tevens het lidmaatschap voor Skiclub Eben inbegrepen.

TopTeam Benjamins, Aspiranten en Scholieren
De skiër binnen het TopTeam heeft er voor gekozen om -naast de trainingen in Nederland- veelvuldig trainingsweken in de sneeuw te volgen. Binnen het pakket vallen twee keer ski trainingen bij SnowPlanet (za. en zo.), twee keer conditietrainingen bij SnowPlanet (za. en wo.)  en een 5-tal interne trainingsweken. Afhankelijk van de leeftijdscategorie van de skiërs is daarnaast de coördinatie NSkiV testen i.v.m. NOC/NSF status en 1 of 2 trainings-/wedstrijd weekenden in Landgraaf inbegrepen.

TopTeam Status/Beloften skiërs
Naast het TopTeam voor Benjamins, Aspiranten en Scholieren wordt er een pakket samengesteld voor onze Status/Beloften skiërs. Dit pakket zal zo rond 22 mei gereed zijn, dit is de datum dat tevens bekend wordt gemaakt welke skiërs een status hebben gehaald. 

Dit alles (én natuurlijk nog veel meer) staat uitgebreid omschreven in het bijgevoegde handboek. Deze mogelijkheden komen ook zo op de website te staan. Bij de eerste keer inloggen zal direct een keuze gemaakt moeten worden. Indien nog niet geheel duidelijk is of er een pakket afgenomen wil worden dan minimaal de keuze 2 keer trainen kiezen. Hierdoor krijg je toegang tot SnowPlanet. Indien in de maand mei en/of juni alsnog voor een pakket gekozen wordt zal dit verrekend worden. We zullen jullie per mail laten weten wanneer de website klaar is om in te schrijven!

De eerste training van het nieuwe seizoen start op zaterdag 12 mei (en zondag 13 mei). Indien de skiër vanaf die dag aanwezig is voor een training gaan de ouders een lidmaatschap aan met Ski-Pro voor minimaal 1 keer trainen per week op SnowPlanet. 

Om er voor te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk weer een nieuwe skipas heeft, dient iedereen voorafgaand aan de training zijn/haar pas in te leveren bij de balie van SnowPlanet. Je ontvangt dan een kaartje voor een eenmalige toegang. De nieuwe skipassen worden dan bij de eerstvolgende training weer uitgeleverd.

Momenteel zijn we nog druk bezig met de financiële afwikkeling van het afgelopen seizoen. Het kan dus gebeuren dat er nog een factuur volgt voor bepaalde skiërs voor extra afgenomen trainingsdagen etc., gelieve hiermee rekening te houden!

Mocht je geen interesse hebben in een nieuw lidmaatschap, dan horen we dat graag zo spoedig mogelijk.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, indien er vragen zijn over de lidmaatschapsvormen dan horen wij het graag!

Met vriendelijke groet,

Ski-Pro

Het bestuur

 

11 mei 2018

  • 1526062721_handboek-ski-pro-seizoen-2018-2019.pdf
  • 1526062768_jaarplanning-ski-pro-2018-2019.pdf
  • Nieuws

    Training

    Wedstrijd